Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka sortiment bland annat med den populära FillUp aromen Jordgubbe.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Jordgubbe FillUp e-juice.se.

e-vätska

E-juice eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigg. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna Jordgubbe Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att sluta röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Jordgubbar förväntas bli populär enär den har en ädel arom av Jordgubbar som nyss plockats. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden nuförtiden är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Fabrikanter får gärna inhandla våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

elekcig

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten gillas av konsumenter. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en aktuell produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie helt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som enbart saluförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.