Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära FillUp smaken Körsbär.

Svensk FillUp e-juice med arom av Körsbär lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e

E-juice eller e-vätska kallas den juice man röker (ångar) i e-cigg. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – alternativt nikotinfri bas om hen så vill.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

E-ciggen har blivit det lätta sättet att lägga av med att tobaksröka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Fruktsmaker, godis-smak, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Körsbär förväntas bli aktuell då den har en fin arom av Körsbär med fruktig smak. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i många år. Företaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Fabrikanter får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

TDP godkända nikotinbaser av skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smakupplevelsen på vejpen från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är helt rent.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Essenser till sprit och likör, vinjäst, flavours med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.