Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att röka tobak urval bland annat med den populära FillUp smaken Lakritsrulle.

Svensk FillUp e-vätska med smak av Lakritsrulle godis lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

vg

E-vätska hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Man tillverkar e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Godiset lakritsrulle smakämne. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Många slutar röka tobak med e-cigaretter för det fungerar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med arom.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Smak av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Godiset lakritsrulle är hur Lakritsrulle godis smakar. Svensk kvalitet baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalitet.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen brukade kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till candy shots, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Smaker för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som enbart saluförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.