Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett lägga av med att tobaksröka sortiment bland annat med den populära FillUp smaken Hallon.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Hallon.se.

diy

Den vätska man röker i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-vätska. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

Det nya sättet att lägga av med att röka är med e-cigg. Man fortsätter röka tobak, men tobaksröken består av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga aromer på e-juice är glass, bärblandningar, fruktblandningar och energidrycker.

Hallon förväntas bli populär eftersom den har en god arom av Hallon som är helt mogna. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket bra svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaskig arom expanderade vår kund i UK rejält.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar aromer till snaps, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Bolaget tillverkar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Smaker för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.