Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka tobak produktsortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Tropisk fruktmix.

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Tropisk fruktmix.se.

e

E-vätska är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobakscigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Tropisk frukt smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det fräscha sättet att sluta röka tobak är med e-ciggen. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Många går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smaker av frukter, nötter, choklad, diverse sorters godis, pepparmint och örter är vanliga.

Tropiska frukter i blandning är hur Tropisk frukt smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Smaker för e-juice har vi tillverkat åt ett bolag i UK i många år redan. Med hjälp av våra aromer med ren och aptitlig arom expanderade vår kund i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan utföra allt från formgivning till personliga varumärken samt smaker åt kunder.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Företaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av socker som skakar som socker, är en aktuell produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Dessa marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.