Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Lakritsstång.

Lakritsstång e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-cigg

Den vätska man röker i e-ciggen kallas för e-vätska eller e-juice. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man vill ha.

Denna Lakritsstång Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-juice FillUp.

E-ciggen har blivit det snabba sättet att lägga av med att röka tobak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Aromer av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Lakritsstång har en smak av svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak. Det skall bli kul att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i många år. Våra aromer satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

eciggbutik

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till vispgrädde.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära inom Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.