Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-juice med smak av Violtabletter för e-cigg

Violtabletter e-vätska i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-juice

Den vätska man röker i e-ciggen kallas för e-juice eller e-vätska. Vejparen kan genom FillUp systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad styrka – alternativt basvätska som saknar nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Inom Sverige heter systemet FillUp, välkänt från hembryggda likörer.

Många slutar tobaksröka med e-cigg för det funkar. Ångan från e-cigg eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Åtskilliga går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Aromer av frukt, nötter, kakor, olika sorters sötsaker, mentol och örter är vanliga.

Violtabletter smakar Violsmak, ren och blommigt angenäm. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

Smaker för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i flera år redan nu. Med hjälp av våra aromer med ren och fin arom expanderade vår kund i UK rejält.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Aromer för bubbelvatten är stort, finns i 25 smaker.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk ska smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.