Allt-fraktfritt.se lanserar FillUp e-juice med smak av Lakritsexplosion till e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Smakexposion av lakrits.se.

vejp

Den juice man blossar i e-ciggen kallas för e-juice eller e-juice. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna Smakexposion av lakrits FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det fräscha sättet att lägga av med att röka tobak är med e-cigaretter. Man fortsätter röka, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en blandning av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, tårtor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Smakexposion av lakrits förväntas då en testpanel bedömer smakupplevelsen av Lakrits och mer lakrits som mycket smaklig. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras inköp bara ökar.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Tillverkare får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så bra renhet att livslängden fördubblas. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

vaporizer

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Företaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som socker, är en omtyckt vara.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.