Allt-fraktfritt.se producerar och saluför Viol halstabletter e-juice till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Violtabletter.

e-juice

E-vätska hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att tillverka egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Man gör e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Viol smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att lägga av med att tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter tobaksröka, men röken ersätts av ånga från e-juice som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-juice är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och läsk.

Efterfrågan på Violtabletter förväntas eftersom en testpanel bedömer smakupplevelsen av Violtabletterna i små tablettaskar som riktigt god. Efter 40 år med smaker blir det spännande att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även leverera.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i sortimentet. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från läskedryck till kolsyrat vatten.

70-80% är export till alla kontinenter. Bolaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Smaker för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka endast saluförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.