Allt-fraktfritt.se producerar samt säljer Energy e-vätska till e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Energidryck.se.

gör

E-juice är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobak. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Energidryck smakämne. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

E-cigaretter har blivit det snabba sättet att sluta tobaksröka. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smak av choklad, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Energidryck har en smak av Energidryck. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt prima svensk kvalitet och svenska smaker, menar vd Gert Strand.

Flavours för e-juice har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan. Med hjälp av våra flavours med ren och fin arom expanderade vår kund i UK rejält.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinbas av svensk kvalité producerar vi också. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Vejpare tycker om den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

e

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-vätska är populära i Sverige.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.