Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Fläderblommor e-juice till e-ciggen

Svensktillverkad Shake N´ Vape e-vätska med smak av Fläderblommor lanseras av Gert Strand AB i internetbutiken allt-fraktfritt.sese.

e-vätska

I e-ciggen värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-juice med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna Fläderblommor FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det nya sättet att lägga av med att röka tobak är med e-ciggen. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, choklad, bär och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Fläderblommor förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av Fläderblommor som riktigt smaskig. Det ska bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalitet då det mesta på marknaden nuförtiden är från Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt smaker av oss i åtskilliga år. Bolaget i UK expanderade starkt med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Private Label kan vi även leverera.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Smaken på vejpen från e-juicen blir som bäst då nikotinet är helt rent.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från läsk till kaffe.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Bolaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två produktsortiment. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.