Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-juice med smak av Nyplockad persika.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Nyplockad persika.se.

elcigg

E-vätska eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigg. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Fruktig persika smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-ciggen har blivit det enkla viset att sluta tobaksröka. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-juice som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Persika förväntas bli populär enär den har en god smak av Persika som är nyplockad. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Företaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som önskar.

Nikotinbas av svensk kvalitet gör vi också. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-juicen blir ännu godare.

bästa

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat flavours sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av bolagets omsättning. Bolaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. De säljs endast on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.