Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Arrak.

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Arrak.se.

Fillup

E-vätska är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att tobaksröka tobak. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därefter aromen och basen till ångfärdig e-vätska. Inom Sverige kallas systemet FillUp, välkänt från hembryggda likörer.

Åtskilliga slutar tobaksröka med e-cigaretter för det funkar. Man fortsätter röka tobak, men röken ersätts av ånga från e-vätska som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

50% av tobaksrökarna dör så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Det finns över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

som svensk punsch eller arraksbullar är hur Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor smakar. Det skall bli spännande att konkurrera med Svensktillverkad kvalité då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra där, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som vill.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i utbudet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Många produkter tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en omtyckt produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara marknadsförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.