Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk FillUp e-juice med arom av Gräddkola med mint.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Mintkola.se.

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

e-juice

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter är ett sätt att sluta röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-cigg eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

50% av tobaksrökarna avlider så många tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Vanliga smaker på e-juice är glass, bär, fruktblandningar och konfektyr.

Gräddkola med mint förväntas bli omtyckt då den har en god smak av Gammaldags kola med mint. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också tillverka.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten gillas av konsumenter. Smaker för kaffe, bubbelvatten och vispgrädde.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja enbart on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.