Allt-fraktfritt.se tillverkar och säljer Blåbär e-vätska till e-cigaretter

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Blåbär Shake N´ Vape e-vätska.se.

vape

E-juice eller e-juice kallas den juice man blossar (ångar) i e-ciggen. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Man gör e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Blåbär smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-liquid FillUp.

E-cigg är ett sätt att sluta tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Smak av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Blåbär förväntas bli populär då den har en ädel smak av Blåbär. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-vätska uttalar företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och aptitlig arom expanderade vår kund i UK stort.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är totalt rent.

köpa

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läsk till likör.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-liquid är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.