Allt-fraktfritt.se tillverkar och saluför Smörkaramell med mint e-vätska till e-cigg

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Caramint FillUp e-juice.se.

vape

E-juice eller e-juice kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigg. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att tillverka egen e-juice med den nikotinhalt man vill erhålla.

Man tillverkar e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Smörkaramell med mint smakämne. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter har blivit det enkla viset att sluta röka. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

50% av tobaksrökarna dör så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Fruktsmaker, konfektyr-smaker, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Caramint smakar Gammaldags mintiga smörkarameller. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är framställt i Kina.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt smaker av oss i flera år. Våra flavours satte verkligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan göra allt från formgivning till egna varumärken och aromer åt kunder.

Nikotinbas av svensk kvalité tillverkar vi också. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smakupplevelsen på ångan från e-vätskan blir som bäst då nikotinet är helt rent.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har framställt smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företagets omsättning är export world-wide. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén gillas av konsumenter. Superaromer för att smaksätta allt från tårtor till e-juice är populära inom Sverige.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. De marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.