Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. Coronaviruset överlever handspriten utan problem. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

Om du vill döda bakterier snabbt och enkelt så ska du köpa en bakteriedödande spray. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Nyligen blev det känt att coronavirus kan leva i 72 timmar. Om du har en smart antibakteriell spray hemma har du ett mycket bättre skydd mot smitta.

Bakteriedödande spray – så fungerar det

Med en mångsidig bakteriedödande spray har du ett grundläggande skydd. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Glöm inte att spraya dörrhandtagen.

Föreställ dig att du har rena händer sedan tar du i ett smutsigt handtag då måste du tvätta händerna igen. Då måste du börja om igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Genom att använda ytdesinfektion så kan du minska risken. Handskar är bra att använda om du exempelvis går ut och handlar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Glöm inte bort handtagen

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Idag vet man att handspriten inte skyddar mot allt. Då bör du istället gnida in ytorna med en antibakteriell ytdesinfektion som bevisligen fungerar!

Du dödar alla bakterier med en antibakteriell spray. Med en spray så går saneringen snabbt och lätt. Du kan spraya på de flesta ytor.

smitta

Du kommer att använda bakteriedödande spray oftare än vad du tror. Applicera produkten på handtaget före du öppnar dörren.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

De flesta är oroliga för influensa just nu. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Många kunder gillar Smittstopp. Köp det online idag.