Använd effektivt och säkert desinficeringsmedel då du gör rent i ditt hem

Städa regelbundet. Produkter som desinficeringsmedel fungerar mot det mesta. Välj att desinficera med Smittstopp och andra bra val för att hålla dig frisk och säker.

Du kan desinficera med alla desinficeringsmedel

De säljs desinfektionsmedel på nätet också. Många köper handsprit men det är inte att rekommendera. Handsprit torkar ut huden.

Då är det bättre att desinficera med desinficeringsmedel istället. Om du vill ha en antibakteriell tvål så ska du prova smittstops tvålar. Om du vill bli ren om händerna så fungerar tvål och vatten utmärkt.

Det är inte tänkt att privatpersoner ska använda handsprit. Oftast finns det bättre alternativ än handsprit att använda.

desinfektion

Handspriten passar inte alla. Om du har barn så kan du prova andra desinficeringsmedel att använda istället för vanlig handsprit.

Ytor fria från bakterier är bra ytor

Läs allt om desinfektion? Viruset förstörs. Partiklar är också farliga ibland. Genom att desinficera händer och ytor minskar vi risken för att drabbas av sjukdom.

Desinficeringsmedel kan användas till mycket annat. Använd ytdesinfektionsmedel på alla ytor som du tar på.

Ytdesinfektion kan enklast göras med desinfektionsspray som gör det enkelt att komma åt med desinficeringsmedel. Om du torkar av ytan så blir det bakterier där igen. Papper är mycket bättre.

Ha det lika rent på jobbet som hemma

Det är viktigt att använda bra desinficeringsmedel för att desinficera både hemma och på jobbet. För att resultatet ska bli det bästa så måste alla hjälpas åt.

Många glömmer bort handtagen. Hemma kanske risken för att det skulle finnas virus på handtagen är mindre. I arbetet är det en annan femma.

Disinfektion i sprayform gör det enkelt att komma åt.

Det är viktigt att använda desinficeringsmedel

Kvaliteten är avgörande så tänk på vilket märke som du köper hem. Vissa bakterier överlever desinficeringsmedel också. En baktericid kommer att ta kål på bakterier men inte på virus. Med handsprit är det samma sak.

Handspriten fungerar inte så bra mot virus. desinficering Vanliga förkylningsvirus överlever handsprit.

Man avrådde från desinficeringsmedel förut. Det berodde just på att man ansåg att handspriten enbart var för vården där den används med kunskap om precis när och hur den fungerar.

De flesta handspritsorter innehåller alkohol som kan vara skadlig. Det är inte svårt att tända eld på material som utsatts för handsprit och det kan bli farligt. För bruk i hemmet kan du köpa den varianten som är utan alkohol.

Desinficeringsmedel finns att köpa i storpack

På nätet kan du köpa billigt desinficeringsmedel. Desinfektionsfabriken är ett bra företag inom detta område.

För privatpersoner finns istället bolaget allt-fraktfritt.

Handla bara korrekta produkter

När du vill desinficera är det viktigt att du upplever att det går att lita på att det desinficeringsmedel du väljer fungerar. En del tillverkare fuskar med innehållet.

Därför kan det vara bra att testa olika fabrikat. Det finns gott om desinficeringsmedel som inte har någon verkan.

Handspriten är inget bra, men det vet du redan. Virus och vissa bakterier kan inte handspriten råda bot på.

Om du tvättar händerna med tvål och vatten så har du gjort mer än de flesta andra. Glöm inte bort Smittstopps produkter.

En mer skonsam metod får du leta efter. Dela med dig av din nyvunna om bakterier, desinfektion och virus till andra.