Använd Mögelfri för att tvätta bort mögel och öka trivsel och hälsa i ditt hem

Tillväxt av mögel skadar inte bara materialet som det växer på, det är farligt att andas in också. Med Mögelfri kan du tvätta bort mögel och säkra att ditt hem är en hälsosam plats för dig och din familj. För bästa resultat, läs bruksanvisningen.

Firman Jape har utvecklat långt många fler produkter än Mögelfri ska du veta. Produkterna kan du ha hemma länge.

Det är inte bra att omge sig med mögel i hemmet

Det är en sak att mögel inte ser särskilt snyggt ut, men det är skadligt också. Genom att använda rätt produkter så går du säker.

Om man har astma kan man få extra problem av mögel. Plötsligt kan man utveckla symtom som man inte vet vad det beror på, då kan det bero på mögeltillväxt.

grön

Det är med andra ord viktigt att vara uppmärksam om förekomsten av mögel och att hålla rent. Utöver att du kan använda MÖGEL-FRI från Jape, Fulstopp eller Bensaltensid för att behandla mögel som redan finns kan du tänka på hur du ska sköta ditt hem för att mögel aldrig ska få fäste. Så svårt är det inte.

Ta bort svartmögel med en produkt som verkligen fungerar

Det finns flera sätt att få bort mögel på. Det finns många aktiva medel som du kan använda.

Kontrollera den behandlade ytan då och då. Arbeta förebyggande för att slippa möglet över tid. Om det inte gör det kan det vara klokt att diskutera saken med en specialist på mögelskador.

Med Mögelfri kan du få bort dålig lukt

Mögel kan lätt sprida sig. En taktik kan vara att tvätta bort mögel för att döda lukten. Lukten av mögel kan kännas i hela huset. Det är inte trevligt alls.

Ta hjälp av någon om du inte klarar av saneringen själv. Ibland kan du behöva måla om efter behandlingen. Kolla så att möglet verkligen är borta innan du sätter igång.

Du kan tvätta bort mögel på bilklädsel såväl som på andra platser

De flesta platser kan få angrepp av mögel. Det går att tvätta bort mögel från tyg. Du kan ta bort mögel på tyg med Mögelfri från Jape, Bensaltensid, Fulstopp eller Påväxt-Stopp och därmed kan det vara perfekt när du har problem med mögel i bilen.

Mögel är inte kul oberoende av var den dyker upp. En Mögelfri miljö är mycket trevligare. Sittklädseln kan ju bytas ut.

Glöm inte bort mögel i trädgården på trädgårdsmöblerna

Många väljer att använda Mögelfri på trädgårdsytor. Det kan växa mögel ute.

Prova att applicera tvätta bort mögel på dina utemöbler. Mögel ute är svårt att skydda sig mot.

svartmögel

Du kan använda Mögelfri Jape, Påväxt-Stopp, Fulstopp med flera Bensalkonkloridpreparat för möbler i trädgården och behandla precis som du hade gjort inomhus. Behandla där det behövs helt enkelt.

Mögeltvätt fungerar inte alltid

Påväxtstopp är bra till mycket men inte till allt. Medlet avgörs av hur djupt som angreppet sitter. Möglet kan sitta hårt vissa gånger.

Det är också därför som det är så viktigt att tänka långsiktigt då du renoverar och målar om. tak tvätt Se därför till att göra ett grundligt jobb från början.

Mögelfri räcker långt. I annat fall kan du anlita en expert.