Är det någon ide att få bort dålig lukt?

Fotsvett kan vara riktigt otrevligt. Du känner det direkt så fort du använder skorna. Det kan också märkas av andra.

Det är enkelt att få bort dålig lukt. Det kan man inte veta på förhand. Du måste fundera över hur gamla skorna du vill ha kvar är.

illaluktande

Få bort dålig lukt eller köpa nya skor

Nya skor kan vara rätt val om det är så att dina illaluktande skor är riktigt slitna. Du kanske inte ens tycker om dem längre. Om du är starkt fäst vid dem kan du alltid försöka att få bort dålig lukt.

Du kan till exempel använda Luktstopparen spray som är helt naturlig och som med en lösning som består av mineralsalt och vatten som kan få dina skor att lukta helt neutralt igen. Hos allt-fraktfritt.se kan du köpa sprayen som även kan användas som deodorant.

Du kan använda skona efter att du låtit dem torka från sprayen. Sedan är lukten borta.

få bort svettlukt på ditt sätt

Metoderna är flera. Sprayen fungerar även mot röklukt. Det betyder att du kan ha en enda spray och använda den på toaletten, i källaren, i tvättmaskinen och i dina skor.

Alla sätt är bra utom de dåliga. få bort fotsvett
De metoder som finns att läsa på nätet gällande luktsanering grundar sig ofta på hörsägen och är sällan effektiva. En del av dessa kan fungera alldeles utmärkt medan andra kan ge dig huvudvärk.

Välj den metod som fungerar bäst för dig. få bort svettlukt genom att använda sprayen. Det är enklast.

Skor för träning

Det är de skor som lever det hårdaste livet. Det är helt normalt och man kan ha mer tolerans för lukten då det gäller träningskläder. Men du behöver inte acceptera vad som helst. Om du vill fräscha upp kläderna kan de användas på gymmet också.

Få bort lukten och upplev skillnaden. Svettlukt är ju naturligt. Med Svettluktsdödaren spray finns inte problemet. Dina kompisar på gymmet kommer också att tacka dig!