Är det verkligen nödvändigt att ta bort lukt?

Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Fotsvett och andra mindre angenäma lukter från skor märks mest då folk tar av sig skorna. Men våra kläder och sportredskap är också känsliga för olika lukter. Men frågan är om du kan tala om för någon att ta bort lukt.

illaluktande

Om ni har en öppen dialog så brukar det gå bra

Bara du säger det på rätt sätt. Men att be någon om att ta bort lukt kan vara känsligt, gå därför försiktigt fram. Du kan göra personen ledsen. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Om personen i fråga är medveten om problemet är det ganska enkelt att få bort dålig lukt i skor. Var kreativ, kom på något och hinta om problemet. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Du kan berätta hur du med en smart spray från allt-fraktfritt.se blivit av med problemet. Du kan också tala om att den kan ta bort röklukt.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Då är det bara att berätta det. Du kan ju också erbjuda din egen flaska.

Det är vanligt att vissa sjukdomar gör att du luktar. Då kan du prova luktstopparen. Den kan både sprayas på kläder och kropp.
Ingredienserna är egentligen bara sodavatten och mineralsalt.

Tänk på hur du beter dig

Det är viktigt att tänka på andra. Du kan inte bara be folk att ta bort lukt till höger och vänster. I ditt hem får sprayen många användningsområden.

Visa finkänslighet. Men vid vissa tillfällen måste du göra något. Det kan vara någon som inte känner att det luktar. Det finns människor som har nedsatt smak- och luktsinne. Då kan det vara helt på sin plats att påpeka.

Men andra får inte höra på. spraya dän dålig lukt
Inte ens föräldrar då det rör syskon. Då kan man hålla skammen nere på en minimal nivå. Du kan ju tänka dig själv.

Säkra produkter är bra för dig och för miljön

Dålig lukt är ingen orsak att också skada miljön. Att inte använda miljöfarliga produkter har stora vinster på lång sikt.

Produkter bör inte skada miljön. Den är helt smärtfri att använda. Luktstopparen spray är så mild då den är gjord av mineralsalt och vatten, att den faktiskt går att använda som deodorant. Sprayen smakar salt, men kan användas på hela kroppen.