Är du sugen på att dricka god Hallonsoda ska du läsa här

Det är en klassisk svensk dryck som barn älskar och vuxna ser nostalgiskt på. När du blir sugen på ett glas Hallonsoda vill du förstås ha den godaste, men vilken är den godaste? Goda nyheter! Nu kan du dricka sockerfri hallonläsk som är lika god, om inte godare, som vanlig Hallonsoda, men alla sorter smakar inte lika bra.

Först och främst är det viktigt att inse skillnaden på att köpa färdig läsk på flaska i affären och att göra egen läsk. Du kan köpa smakkoncentrat för Sodastream och själv göra din Hallonsoda så att den blir perfekt. Allt du behöver är en kolsyremaskin. Superenkelt!

lightläsk

Vare sig du vill ha din Hallonsoda med eller utan socker går det lätt att göra den med din kolsyremaskin

Vare sig du har en Sodastream eller något annat märke finns det många olika goda smakessenser när du blir sugen på läsk. Sodastream säljer smaker under eget namn, men du behöver inte använda just dessa när du smaksätter din egen läsk.

Essensen som smakar fanta hallon finns både med och utan socker, så att du kan få din läsk precis som du vill ha den. Vill du ha en sockerfri dryck som ändå smakar sött ska du testa Fanta Zero hallon. Det finns mycket annat än Fanta hallon zero när du är sugen på Hallonsoda.

Ta en titt på utbudet från Aromhuset och imponeras av kreativiteten. hemläsk SOCKERFRI LÄSK som smakar gott och genuint – inte någon fulläsk här inte. Läs mer här! Det här passar dig som inte nöjer dig med vilken Hallonsoda som helst.

Dagens tips: Gör sockerfri hallonläsk i kolsyremaskin

Om du vill kunna göra egen sockerfri hallonläsk är det perfekt att ha en kolsyremaskin där hemma. Att du kan göra din egen läsk är ju jättebra och något som kan spara dig både tid och pengar. Med en Sodastream slipper du köpa läsk i affären. I stället kan du i lugn och ro göra din egen läsk när du får lust.

Det är en bra idé att dricka sockerfri hallonläsk som ändå smakar sött och gott. På så sätt får du något sött och gott att dricka, men du undviker alla eventuella hälsorisker som socker kan föra med sig. Därför är det klokt att välja Zero hallon och andra liknande drycker – både för dig och din familj.

Det här betyder att det går bra att dricka Hallonsoda lite oftare, kanske till och med varje dag. Som förälder kan du nu låta barnen dricka läskedryck utan att behöva ha dåligt samvete. De vet ju att det här inte är dåligt för tänderna och att det bara är bra att barnen får i sig gott om vätska.

Du kan minska matkontot om du gör egen läsk med hjälp av en bra kolsyremaskin. Det du har betalat för din Sodastream tjänar du ganska snabbt igen eftersom du kommer att kunna göra så mycket läsk. Kom ihåg att det är roligt att ha en kolsyremaskin, både för barn och vuxna. Det är också värt mycket.