Bjud på sockerdricka vid nästa kalas

Var förberedd när gästerna kommer. Vid sådana tillfällen är det bäst att servera läsk. De flesta gillar sockerdricka. Servera det till barnen.

Sockerdricka är ett säkert kort

mineralvatten

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. Kanske den svenskast av alla drycker. Moderna versioner är lite lättsammare än det som en gång tillagades på svenska gårdar.

En smak som uppskattas av alla. Det är en enkel läsk att samlas kring. Köper du på flaska kan den bli söt. Du kan välja att göra en egen variant med mindre socker.

Aromhusets läskkoncentrat innehåller betydligt mindre socker. De har också en helt sockerfri serie. Produktserierna finns att köpa hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Du kan välja att köpa koncentrat istället för läsk

Det är enkelt att göra egen sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Så styr du över smaken. Det kan vara bra om du ska använda den i bålet.

Smaken i sockerdricka får man genom att krocka päronsmak med citronsmak och få fram en helt ny unik smak. I begynnelsen var det Saturnus som hade den bästa aromen för sockerdricka. Den används idag i Aromhusets sockerdricka läskkoncentrat

I bålet så vill du inte att läsken ska ta överhanden. Då är det inte så dumt att välja att använda lite mindre läskkoncentrat då du gör din egen läsk. Resten är som vanligt. Om du har tillsatt alkohol så ska du inte låta barnen smaka.

Hur mycket smaksatt mineralvatten kan du dricka?

Att minska sockerkonsumtionen verkar vara synonymt med att sluta att dricka sockerdricka. Men så måste det inte vara.

Om det är smakerna som du gillar kan du köpa Aromhusets smaker.

Idag är Aromhuset bäst inom sitt område.

Vatten med smak är som köps i affär är ofarligt. Läskkoncentrat Detsamma gäller socker. Det beror på hur du konsumerar det. Den som inte äter socker känner smaker bättre.

Servera läsken på ett snyggt sätt

Presentationen är avgörande. Det är klart att den läsk som du gör hemma inte ser så proffsig ut som den som säljs i en butik. Smaken behöver det inte vara fel på. Använd de fina glasen.

Du kan chansa att hälla upp i större tillbringare också. Prova dig fram. Krydda gärna till det.

Smaken går väl ihop med citron. Det finns en mängd andra kombinationer du kan prova också. Att våga piffa till det med vågade smaker livar alltid upp den klassiska sockerdrickan.