Blanda i influenser av indian tonic i dina drinkar

Många av de läsk som säljs kan användas i groggar. Indian tonicEN får inte ta slut. Riskera inte att gästerna blir besvikna.

Du kan handla på dig mängder av läsk. Men du behöver inte göra det. Läsk används ju annars också.

Se till att kolsyran inte tar slut. AGA och Vikingsoda har ofta kampanjer med billig kolsyra på ÖB och Rusta.

Indian tonic finns även sockerfri. Vissa gäster vill ju inte ha socker och kanske inte tagit en grogg på länge. Erbjud dem en rom och cola.

Om du använder Indian Tonic måste du nästa blanda ut den lite. Om man blandar med halv styrka så blir det nästan som en läsk.

Använd din läskmaskin för indian tonic till drinkarna

Snåla inte genom att köpa billig läsk. Med en Sodastream är du alltid redo. Gör egen läsk. Du kan göra ett bubblande glas indian tonic.

I princip alla stora tillverkare från Sodastream till AGA och Vikingsoda använder billiga sötningsmedelsblandningar för att få ner priset. De kan smaka riktigt illa om man blandar i sprit.

Aromhuset har tillverkat läskkoncentrat sedan 80-talet och gör inte så. De använder lite socker som sötningsmedel istället. Du kan köpa det online via allt-fraktfritt.se.

sodastream

Följ bara anvisningarna. Allt hälla på lite för mycket eller för lite är inte så farligt. Testa olika varianter och blandningar för att bilda dig en uppfattning. Du kan hitta din favorit.

Det är bara fantasin som sätter gränserna. Champis och Sockerdricka är bara några av de läsksorter som du kan göra. Köp koncentraten som intresserar dig. Du kan bunkra upp med julessenser.

Smaken är olika. billig läsk online Aromhusets läskkoncentrat innehåller bara en bråkdel av det socker som vanlig läsk gör. Finns i allt-fraktfritt webbshop.

Läs på om olika drinkar

Kombinera gärna essensen indian tonic med alkohol. En bra Gin och Grappo kräver lite kunskap om hur man blandar och med vad. Du kan ta kurser om sprit. Du blir snabbt en skicklig hemmabartender.

Men en bartender utan virke är ingen bartender. Tillgången till en egen läskmaskin är oumbärlig. Den blir festens mittpunkt. Gör barnens favoritdrycker.

Lyssna till dina gäster och ge de vad de vill ha

Se till att ha allt hemma. Då kan festen bli riktigt lyckad. Men det är inte allt. Du måste ju också lyssna till dina gäster. Vissa gäster kanske har speciella önskemål.

Se till att alla har kul. Det kan ju vara så att en del är mer intresserade av tilltugg. Då duger det inte med salta pinnar. Läs på om snacks och tilltugg.