Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Du måste tvätta händerna. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Du får inte glömma en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Bakterier och virus hittar ganska lätt in i våra hem. Coronavirus kan överleva på plastföremål i tre dagars tid. Vill du ha ett bra skydd mot smitta så ska du investera i en antibakteriell spray.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Alla tänker inte på handtagen.

Ett dörrhandtag som inte är desinficerat är fullt av bakterier även om du är ren om händerna. Då har du smittan på händerna igen. Kanske kliar du dig i ökat också.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Använd handskar om du är ute. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Kanske har du använt spray med handsprit förut. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Prova antibakteriell ytdesinfektion.

En antibakteriell spray är lätt att använda. Du behöver inte gnida med händer och kommer åt precis överallt med sprayen. Sprayen fungerar överallt.

handsprit

Du kommer att använda bakteriedödande spray oftare än vad du tror. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Överdriv inte

Personer i din närhet kan ha influensa. Men du behöver absolut inte överdriva om du har bra produkter som kommer att desinficera händer och ytor. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Finns på nätet.