Det har inte någonsin varit så lätt att få bort kattkiss lukt

Katter är oftast renliga. Katterna putsar sig själva när de mår bra och då är doft och hygien inga problem Fast kattkisset är inte kul och du vill få bort kattkiss lukt om den på något vis har satt sig i din närhet.

odörspray

Hur ska du göra? Det finns många sätt att lyckas på. Yokoair är säker att använda och du kan vara säker på att inga farliga ämnen sprids i luften.

Om du vill få bort få bort kattkiss lukt då ska du använda Yokoair

Få känner till att få bort kattkiss lukt är relativt lätt om man använder Yokoair eller Luktstopparen. Yokoair är ett utmärkt val för detta. Sprayen är effektiv mot alla typer av lukt.

En spray använder du lätt i hemmet eller kanske i bilen. Du kan även använda den direkt där katten har kissat. Sprayen kan användas på flera typer av material. Kasta inte sådant som du kan rädda genom att använda sprayen.

Du behöver inte kasta sådant som luktar. Genom att använda sprayen så kan du enkelt få bort lukten. Bli inte avskräckt av lukterna nu kan du lösa dem.

Luktstoppande sprayer finns on-line i allt-fraktfritt och andra webbshoppar.

Lär katten att kissa på rätt plats och undvik märkning

Det finns sätt att undvika problem med kattkisslukt. Börja med att träna din katt att kissa på rätt plats. Om du bor så att du har tillgång till en stor tomt, kanske katten kan kissa där.

Om du istället har en kattlåda måste du byta sanden ofta. Om du vill kan du även spraya luktborttagare direkt mot kattlådan. Om du har en bra spray så är det ok.

Hankatter är duktiga på att markera revir. Detta gäller särskilt om de inte är kastrerade. Om katten markerar på fel plats inomhus kan det betyda att den inte har kastrerats. borttagare lukt i skor Katter är inte hundar men det går att lära dem att inte kissa hur som helst i hemmet.

Ifall du inte tar bort dålig lukt kan det bli värre. Nyttja den effektiva sprayen. Du blir av med alla otäcka lukter och kan andas normal luft igen.