Druvsocker skänker dig ork omedelbart då du måste ha det

Det är en spridd villfarelse att druvsocker samt vanligt socker kan vara samma. Du kanske har hört talas om en glukos som kallas dextros, det är druvsocker. Dextros eller glukos tillhör kategorin enkla sockerarter. Om man behöver en energikick så är det klart att man kan äta något sött, men det finns fördelar med att välja druvsockret då det ger en mycket snabbare effekt än vanligt socker. Du vet säkert redan att de som tränar mycket gärna tar en dos dextros innan träningen.

Druvsocker är en energikick.

druvsocker

I vissa situationer kan det krävas extra energi. Kanske jobba ett nattpass efter en lång dag, plugga inför ett prov eller ett träningspass, när du hellre vill slappa. Då kan det vara bra att veta att veta att druvsocker kan vara räddaren i nöden.

Visserligen har kakor, bullar och godis mycket socker, men ett tips är att låta bli att stoppa i sig detta. Det räcker med ett litet piller med dextros för att man ska komma igång igen.

Kanske ger vindruvor samma effekt som dextros.

Det här sockret har fått sitt namn för att det finns i vindruvor så det är klart att man kan äta druvor för att få i sig druvsocker. Om vi fördjupar oss i ämnet koncentration så förlorar druvan klart jämfört med ett litet piller. Det är med hjälp av fotosyntes som druvorna skapar sitt druvsocker. Druvsocker höjer blodsockret på ett naturligt sätt.

En liten förpackning med glukostabletter är smidigt att alltid kunna ha med sig. Det är lite otympligt att släpa runt med en bärkasse eller väska med vindruvor när blodsockret är lågt. Ett par tre teskedar pulver i vattenflaskan du har till träningen räcker.

Ett enkelt tillvägagångssätt numera att köpa är att nyttja Internet för att köpa.

Med Internet är det lätt och enkelt att hitta olika druvsockerprodukter. Du kan druvsocker köpa på nätet och det här kan vara det bästa alternativet helt enkelt för att man på så vis kan säkra sig om att få den produkt som man vill ha till ett pris som känns rätt. Tips: Leta efter enkilos påsar, de har ofta bäst prisbild.

En bra idé kan vara att köpa på sig flera paket. Om du inte planerar att enbart slappa på semestern kan ett litet semesterlager vara en bra idé.