Du behöver bra etiketter

Det mesta märks med etiketter idag. Vi är vana vid att kunna läsa på etiketter vad som finns i en produkt. Det spelar ingen roll om det rör sig om en teknisk produkt i en kartong eller en flaska med hemmagjord saft.

skriva

Med en etikettmaskin så kan man enkelt skapa egna etiketter. Du kan ha den hemma eller på jobbet. Du kan skapa det du behöver med en vanlig dator. allt-fraktfritt.se säljer allt du behöver.

Snygga etiketter som ser professionella ut

Du kan lyckas utan att anlita dyra tryckerier. Du kan göra egen saft och sedan trycka flasketiketter som ser ut som de som finns i butiken. Bara fantasin sätter gränserna.

Företaget gs1.se låter dig köpa egna streckkoder som du kan använda. Genom att ändra sifferkombinationen i streckkoden kan den bli mer hjälpsam för lagerpersonalen.

Allt du behöver i etikettväg finns hos allt-fraktfritt.se.
När du köpt dina etiketter kan du köpa Brother P-touch direkttermisk skrivare som tillhörande maskin. Programvaran följer med.
Du får förhandla priset på Epson7500G. Andra modeller kan ge dyrare utskrifter.

Om du vill hålla kostnaderna nere kan du köpa gratis etiketter hos freelabelmaker.com eller gratisetiketter.se. Du kan skriva ut på din färgskrivare.

På ett företag där man tillverkar olika produkter som kanske har samma typ av kartong och emballage men som behöver olika märkning så är det en fördel med egen etikettmaskin. Då kan man snabbt anpassa etiketterna utefter produkt.

Etiketter med enkel hantering

Om du har många saker att märka upp så går arbetet snabbare med etiketter på rulle. Om du har en tillförlitlig etikettdispenser är du i trygga händer. Det gör att du inte blandar ihop det hela.

Det finns flera fördelar med egenhändigt komponerade etiketter.
Man kan skriva ut flera olika etiketter på samma etikettbobinrulle, 10 olika språk, flera varumärken, kunders varumärken.
Man kan skriva ut batchnummer och bästföredatum direkt på etiketten.
Det kan ju vara så att viss information förändras eller reglerna ändras så etiketter får kastas.
Om du inte hinner använda alla etiketter kan limmet torka. Då vill man ju kunna ändra saker snabbt.
Man kan alltid be sin designer att göra nya etiketter färdiga för utskrift.
På så sätt håller du både kostnader och lagerutrymme nere.

Det ska se snyggt och proffsigt ut

Hur utseendet på etiketten blir bestäms ofta av vem som designar den. När man designar en etikett måste man ha kunskaper om färg och typsnitt. Du kan också köpa allt färdigt om du vill.

Du behöver inte vara rädd för att det ska se oproffsigt ut. Om man bara använder rätt material så är det ingen fara. De ser inte skillnad.

En Epson7500G genererar dessutom bättre kvalitet än ett tryckeri kan göra. Dessutom kan man skriva ut obegränsat olika etiketter på samma rulle, t.

allt-fraktfritt säljer märkprodukter av högsta kvalitet. självhäftande papper De kan användas på löpande band utan problem.

Det finns mycket pengar att spara med en Epson7500G. Alla kan lära sig hur den fungerar. Företag kan tjäna mycket på att märka upp rätt.

Designa snygga motiv och text som syns ordentligt

Ibland kan du behöva hjälp av proffs för att designa etiketter. Det måste se rätt ut. Det finns program som man kan använda sig av. Det blir finfint.