Du kan hyra slushmaskin för att göra slush

När sommaren kommer är det många som tänker samma sak, slush så klart. Alla känner inte till den. Tänk dig noga för innan du hyra slushmaskin.

Du kan sälja din egen slush istället. I en verksamhet där det finns god anledning till moment som ger mervärde är det också klokt att tänka lite på hur en isdryck kan skapa bättre kundrelationer.

slush

Om du redan nu driver en verksamhet där det serveras mat och dryck kanske du drar dig för att köpa en ny slushmaskin för att erbjuda mer. Bolag som allt-fraktfritt säljer sådant som du behöver.Så enkelt är det att börja sälja slush billigt.

Så enkelt är det att sälja slush

Trycket på att hyra slushmaskin är mycket stort. Caféer säljer ofta slush.

slush kan tillverkas i många maskiner utan vidare. Man har smaksatt isen helt enkelt. Du krossar bara isbitarna sedan är du igång.

Välj om du vill hyra slushmaskin eller göra det på egen hand

Att inte hyra slushmaskin kan hålla nere kostnaderna. Din slush blir säkert jättebra.

De flesta kan göra slush. Företaget makeslus com har allt som du kan tänkas att behöva för att tillverka slush.com på svenska. Smaken kan du variera på en mängd olika sätt. Smakerna är flera på nätet.

Att hyra slushmaskin är inte svårt. Ta ut svängarna riktigt ordentligt.

Kör igång direkt

Våga prova nya saker. Så enkelt är det att komma igång med tillverkningen.

Produktionen går blixtsnabbt. Prova de smaker som du tror kommer att bli en hit.

Duka i passande glas. Då ser det mer inbjudande ut. Men när ni gör egen slush utan den dyra slushmaskinen går det att ta fram attraktiva priser vilket kan leda till att ryktet om er goda slush sprids som ringar på varma sommarvatten.

Det behöver inte vara dyrt

Det är kvaliteten som styr inte vilket fabrikat det är. Gör någonting annorlunda. Priset är inte avgörande. Fråga runt i olika forum.com.

Välj den kvalitet på maskin som passar din budget. Du kan tjäna en stor hacka på att göra slush.

Sälj det kunderna vill ha

Hur kan du sälja mer slush med din smarta lösning? Tänk till innan du börjar. Prova nya försäljningsställen.

Slush går alltid hem. Skrota sockret om du kan.

Man vill ju inte ha socker i onödan. Du kan använda olika slush koncentrat. Omsättningen skjuter i taket.

Så gör du egen slush

Svårt är det inte. Du lär dig snabbt. Några ökade personalkostnader blir det inte tal om.

Recept för slush med Aromhusets slushkoncentrat: 350 gram is (måste vägas), 1,5 dl vatten och 1 dl slushkoncentrat körs i en stark mixer tills det bildas issörja.

När du startat så är det bara att hålla igång produktionen. Det kan förstås vara så att ni behöver öva lite på att servera på ett snyggt och estetiskt sätt.

Resultatet kan förstås variera. gör egen slush Det finns muggar att köpa till. Det här kan bli en extra inkomst som blir väldigt populär och som till sist kräver fler mixers för att möta efterfrågan!

Servera där det finns en efterfrågan. Som också köper slushkoncentrat med sig hem.