Gör din egen fruktsoda med kolsyra i en läskmaskin

Läsk är härligt året runt. Än idag är fruktsoda populärt. Mycket bättre än andra fabrikat.

Om du vill göra egen läsk kan du köpa en läskmaskin. allt-fraktfritt.se säljer produkter från Aromhuset.

Kolsyra med de rätta bubblorna

sodastream

Har du funderat över betydelsen av kolsyra? Ljudet spelar stor roll. Du kanske har sett reklam på tv som förstärker ljudet av kolsyran?

Du kan få det ljudet hemma också. Du kan dricka läsk varje dag om du vill. Du kan smaksätta läsken precis som du själv vill. Om det är fruktsoda så ska du köpa den här smaken.

Köp flera olika smaker

Du kan testa en ny smak varje dag om du vill. Du kan till exempel satsa på Julmust och därmed få denna dryck precis när du vill. Drick villkorslös julmust. Läsk direkt från maskinen smakar bäst.

Kanske passar det med lite fruktsoda idag? Koncentratet passar din Sodastream. Prova olika kombinationer och styrkor.

Det går att njuta lite mer av mineralvatten i vardagen med hjälp av smakessenser, Aromhuset har 25 smaker. Det här behöver ju inte vara vanlig läsk. En svagare smak ger mindre socker.

När det ska vara sött

Din hemmaläsk behöver inte skilja sig från butiksläsken. Du kan få den att smaka godare. Du får fruktsoda från Aromhuset som är söt och god trots att det är 80% mindre socker. Det är ju en perfekt kombination!

Med rätt fallenhet kan du skapa riktiga smakbomber. Produkten du använder måste ha rätt kvalitet.

Företag som AGA och SodaStream fuskar lite med sina produkter gällande essenser. Man köper en gång sedan aldrig mer. Aromhuset har koncentrat som håller vad det lovar. Du kan köpa essenser hos allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för dig. Tänk på att fruktsoda och Champis eller Pommac är tre olika varumärken och läskedrycker.

Har du bjudit på hemmagjord läsk någon gång?

Har du rätt utrustning för att kolsyra hemma? Du behöver inte skämmas för att den inte kommer i en kommersiell flaska. Egen läsk är kul. Att man gör en rejäl insats för miljön är en ren bonus.

Fråga om den du ska bjuda vill ha en särskild smak. Det kanske finns en smak. Att du då kan ta fram den ur skåpet är ju kanon. Ingen värd kan slå dig på fingrarna.

Då är det bra att ha flera sorter hemma. sonjo läskkoncentrat Det ångrar du inte. Inte någon gång.