Många har aldrig hört talas om Sveriges enda företag som levererar handdesinfektion, det är inte så konstigt då bolaget inte syns i internets träfflistor

De flesta varor är slutsålda i hela EU. Det gäller även produkter som alkohol. Allt är mycket dyrare nu på grund av corona. coronaviruset.

allt-fraktfritt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I sortimentet hittar du även C-vitamin som pulver.

Ingen känner till dem. Apotek och större företag går före.

cononavirus

Man annonserar om företag som inte har någonting att leverera. Har de något så är det handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Det dödar inte smittan.

Alkoholfri handdesinfektion finns inte att köpa någonstans. Nu är de populäraste produkterna slutsålda. Under en begränsad tid kan du köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Så fort viruset är borta blir de förbjudna igen.

Kanske blir sjukhusen överfulla av patienter med hudproblem. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Du hittar allt du behöver hos allt-fraktfritt.se.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Köp gärna hem Ytdesinfektion i stora sprayflaskor. Likaså Smittstopp bakteriedödande tvål.

Desinfektionsmedel för visir och skyddsglasögon samt desinfektionsmedel för desinfektionsbad tillhandhålls på desinfektionsfabriken.com. Det är en B2B-butik men alla kan ändå beställa där.

En del desinfektionsmedel kan användas med vatten för att få en tunnare konsistens. Det sänker priset.
Oftast är det städbolag som beställer.

Man kan köpa flera sorter med olika pris.

Firman Gert Strand AB är upphovsmakare till produkterna. Företaget levererar sedan 2008 koncentrat för tillverkare av desinfektionsmedel och säljer också tomflaskor till småföretag. Likaså doseringspumpar, sprayers etc.

Sortimentet kan snabbt bytas ut när det behövs. Koncentrat säljs i flera olika förpackningar.

Försäljningen av flaskor och pumpar stängdes ner så dessa används nu till egna desinfektionsmedel.

Det har skyndat på produktionen och leveransen.

Trycket ökar när fler kunder beställer samtidigt. Man uppmanar därför sina kunder att spara på tomflaskorna och fylla på med desinfektionskoncentrat som blandas med vatten. Köper du dunkar så kan du spara upp till 70 procent.

Man fortsätter att utveckla nya produkter. Många har börjat med så kallade desinfektionsbad. ytdesinfektion spray Fyll i hinken och du är igång.

Spray för visir och skyddsglasögon är ny. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av.

På desinfektionsfabriken.com kan städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.

Det är ett bra coronakit.Gert Strand säger att det genererar en del trafik.

Produkterna kan bara hittas genom att söka på Smittstopp.