Många svenskar upptäcker fördelarna med Grönfri och Prickfri

Medlet fungerar mot mossa och algväxter. Det är ett enkelt sätt att rengöra taket på. Du kanske har hört talas om Grönfri och Prickfri?

Grönfri och Prickfri har oöverträffad verkan

Både Grönfri och Prickfri kommer från företaget Jape. Prova att använda medlet på ytor som har skiftat färg på grund av mikroorganismer. Du löser produkten enkelt i lite vatten.

Du kan försöka att blanda själv också. Ibland kan du köpa Bensaltensid i flytande form och som 50 procentiga lösningar. Använd den på säkra ytor.
Ibland får man prova sig fram för att se vad som fungerar. Dessa 6 liter kostar då mindre än att köpa 5 liter 8%-ig lösning av något varumärke.

Företag kan använda sig av Grönfri Proffs. Om man räknar på det blir det nästan billigare att blanda till medlet på egen hand, om man vet hur man gör.

ta

Vill man köpa konkurrerande produkter med samma styrka är Påväxt-Stopp ett tips. Det är samma medel men till en billigare peng. Det kan skilja så mycket som 20 %. 20% billigare.

Själv ska du späda lösningen fem gånger för att få en brukslösning som du kan använda för takrengöring såväl som för att få fina trädgårdsplattor. Det ska nämnas att det även finns en 25-procentig lösning som heter Grönfri Proffs som kan fungera mycket bra.

Bättre kan det inte bli

Innehållet i Prickfri och Grönfri är samma. Resultatet kan ända skilja sig lite. Det finns också Fulstopp och Bensaltensid som är produkter som är 6 gånger mer koncentrerade och därmed också billigare.

Det är viktigt att rengöra ofta

Tänk inte bara på kostnaden. tak tvätt Medel som Prickfri ska ju hjälpa dig att hålla rent och snyggt omkring dig. Det blir fint vare gång.

Slarvar du med rengöringen så spelar det ingen roll vilket medel som du använder. Planera din vardag på ett bra sätt. På så sätt kan du hålla rent på taket.

Det är städning på ett nytt sätt

Grönfri och Prickfri ska använda effektivt.

Bensalkonklorid är inte farligt men det är klart att du måste skydda din hud då du jobbar med medlet. Det kan vara bra att använda munskydd för att skydda mun och hals. Köp till ett par skyddsglasögon när du ändå håller på.

Produkter som Prickfri ska användas säkert helt enkelt. Då slipper du bekymra dig om du skulle spilla lite på kläder eller få annan smuts på dig när du jobbar.

Fötterna måste du också skydda med ett par skor som är tåliga. Så är det året om.