Märk produkter med egna klistermärken

Märkning av produkter är viktigt. En streckkod kan berätta mycket mer än vad som får plats på en etikett. Alla produkter har någon form av märkning och den kräver ofta klistermärken som sitter som de ska.

KÖP ETIKETTER som är till för manuella eller automatiska etikmaskiner. På så vis kan du sköta märkningen själv. Du behöver inte skicka uppdraget till ett tryckeri om du bara ser till att använda bästa tekniken och etiketter med hög kvalitet.

Klistermärken för alla tillfällen

Du får inte slarva med valet av klistermärken. Du kan köpa etiketter på rulle på ALLT-FRAKTFRITT. Det går att använda etiketterna på ett så smidigt sätt så du minskar på svinn.

Du kan göra utskrifter av hög kvalitet med Epson7500G. Maskinen har snabbt betalat av sitt inköpspris. Etiketterna säljer varor.
Direktermoskrivare Brother P-Touch ger svart bläck på vitt papper. Om du vill ha ovanliga etikettstorlekar då ska du vända dig till dustin.se.

Men en kommersiell vara är ju inte bara en produkt som ser bra ut. Designen är viktig. Om det ser för amatörmässigt ut kan din försäljning gå ner. När du är nöjd med din design är det bara att köra igång.

Etiketter som är tydliga framstår som mer logiska

etikett

Märkningen på en kartong eller flaska bör sitta kvar även då den används. Klistermärken har bra vidhäftningsförmåga. Etiketter och glas är inte det lättaste.

Nuförtiden kan man köpa etiketter på rulle. Etiketten och produkten stämmer väl överens. Färgerna kommer inte att bli lika utblandade.

Sätt etiketterna där de syns bäst

Du kan använda en etikettskrivare och skriva ut klistermärken direkt. Dessa använder du sedan för att etikettera. Alla kan lära sig att göra det.

Alla på företaget kan lära sig att märka upp, det spar tid och pengar. Det kan till och med vara så att det manuella arbetet spar tid!

Det kan till och med vara så att det är enklare att göra det själv än att anlita ett tryckeri. Särskilt om alla ska vara på samma rulle. Om du ska köpa etiketter kan många detaljkrav leda till att etiketterna blir dyrare.

Bäst resultat får du om du använder den högsta kvaliteten på dina etiketter. Då blir det också lättare att hålla deadlines som kan vara nog så tajta. Om det behövs så kan man ju ta in extra personal för de perioder då man måste märka produkterna.

Det här är ett arbete som man kan lära folk som inte har en aning om hur den produkt som märks används. Det gör att allt fler företag klarar etiketteringen själv.