Med en luktborttagare får du fräscha skor

Sverige är ett av de länder i väst där det är vanligt att ta av skorna när man är inomhus. Varför är det på detta viset då det leder till att folk börjar skrynkla på näsorna? Om du vill slippa den obehagliga lukten då kan du använda dig av en luktborttagare.

Har du illaluktande skor så ska du börja med luktborttagare

Du måste först ta reda på om du har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. En del lukter är mindre uppenbara för den som går med skorna. Om du vill ha ett ärligt svar kan du fråga vänner eller familj.

Om du får veta att du faktiskt sprider svettlukt med dina skor så är det dags att använda en luktborttagare som Svettluktsdödaren. Det här är en spray som är säker att använda och som snabbt får ordning på problemet.

Allt-fraktfritt.se saluförHar många olika typer av Svettluktsdödare. Om du utövar sport så är Svettluktsdödaren vanligast. Luktstopparen är så hudvänlig att den kan användas som deodorant under armarna och håller svettlukten helt borta i 10-12 timmar.

Det räcker inte att bara behandla fötterna

få

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Att ha svettlukt behöver inte bara beror på fötterna. Om du använder strumpor som är syntetiska så kan det leda till att det blir svettigare och även att lukten blir skarpare.

Andra kurer kan ha lika bra effekt, det ska ärligt sägas. Men tänk på att problemen ofta återkommer och de traditionella metoderna är ingen permanent lösning. Med tanke på detta så bör du också se till att få bort dålig lukt i skorna.

Att behandla fötter och skor gör att effekten blir mer kraftfull. äcklig lukt i tvättmaskin Det löser problemet. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

Sprayen är så mångfacetterad att den kan använda på flera sätt

När du väljer en luktborttagare som är till för dina skor såväl som för andra kläder och föremål så har du garderat dig. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Få bort den där unkna lukten innan du låter vänner sova över därnere!

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Enkel användning genom att spraya direkt på produkten.

Var varsam med andra

Använd bara luktborttagare på dina egna kläder. De finns självklart dem som inte bryr sig särskilt mycket om lukter. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Det vill du inte göra!