Nu är en ny stor pandemi här!

Många trodde att ryssen var vår stora fiende. Coronaviruset är en typ av pandemi som kan visa sig vara väldigt dödlig. Coronavirus är ett mycket förrädiskt virus. Du kan dock vidta flera åtgärder.

Med ett starkt immunförsvar står du väl rustat mot sjukdomar och virus. Ester-C ger bäst resultat. Tablettformen är dyr men askorbinsyra eller kalciumaskorbat i pulverform ger en likartad effekt till ett mycket lägre pris.

Alla måste ta pandemi på allvar om vi ska bli av med den

Både bakterier och virus smittar lättare via händer som inte är rena. Vi rör ansiktet flera gånger om dagen. Du kan lätt of coronavirus om du är oförsiktig.

Smittstopp

Under en pandemi är det viktigt att tänka lite extra på vilken handtvål du använder. Många tror att handsprit skyddar mot virus som corona men så är det inte. Det är ingen ide att du köper handsprit!

Handspriten dödar inte alla virus. Huden har ett naturligt lager av fett som tvättas bort om du använder handsprit men spriten tar visserligen även bort vissa bakterier och virus.
Det betyder att händerna är exponerade mot bakterier och virus. Glöm inte att bakterierna som handsprinten inte kunde ta bort finns kvar på dina händer. Om ditt immunförsvar redan är nedsatt när du får coronaviruset kan din sjukdom bli mycket värre.

Handsprit orsakar ofta torra händer. Forte eller Smittstopp är mycket bättre alternativ.

Bakteriedödande handtvätt fungerar också. En antibakteriell tvål är effektivare mot bakterier än en vanlig tvål. Många väljer att ha en antiseptisk tvål i köket.

Du kan köpa produkterna hos prisad.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se.se, köpapris.se och allt-fraktfritt.se brukar ha när alla andra har slut.

Sök inte kontakt med andra människor just nu

Det här är en svår del av god hantering av pandemi och många tycker att det känns fruktansvärt att inte längre gå ut och äta med familj och vänner. Det betyder dock att du minskar risken för att föra smittan vidare.

Då kan pandemiN försvinna mycket fortare. Smittstopp Information Andra länder avgränsade hela landsdelar i kampen mot corona.

Man kan inte gärna ha fest under en pandemi. Man kan inte se på förhand vem som smittar med coronavirus. Man måste inte ha influensa symtom för att bära på viruset och föra det vidare.

Det är viktigt att du desinficera ytor

Du kan oftast köpa ytdesinfektion i affären. Det behöver inte vara mer avancerat än en bakteriedödande spray. Om du har vanan innen så kan du hantera en pandemi på ett bättre sätt.

Just nu måste du vara extra noggrann med sådant som du beställer hem eller handlar, se till att det inte för smittan vidare. Forskning visar att corona överlever länge på plastade ytor. Om någon har hostat eller nyst på en produkt som du får med dig hem från butiken är du alltså i fara.

Handla inte hela tiden!

Det här är också ett sätt att göra sig redo för pandemi. Handlar du veckovis så kan du kanske träffa någon som har coronavirus och då blir du själv smittad. Då kan det vara bättre att handla mer sällan. Prova gärna att använda engångshandskar, då är du bättre skyddad.

Du kan även använda handskar när du handlar för att minska risken för smittspridning. Du kan exempelvis ta med dig den antibakteriella sprayen och använda den i bilen när du kör hem från affären. Det fungerar bättre än handsprit.