Nyligen öppnade ett specialföretag som specialiserar sig på att sälja desinfektionsmedel till sjukhus och vårdföretag

Du kan köpa alla viktiga varor via desinfektionsfabriken.com.

Arbetar du inom livsmedelsindustrin eller inom vården så kan du beställa alla varor som du behöver av dem.

Tvålpumpar är slut i hela EU. Det gäller även biocider och glycerin. Det leder till höga priser.

desinfektionsfabriken.com kan trots detta leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål. Företaget säljer även C-vitamin som pulver.

Butiken drivs av Gert Strand AB som tillverkat desinfektionsmedel sedan 2008 under tillsyn av Kemikalieinspektionen och Länsstyrelsen.

Produkterna är alla av premium kvalitet och är baserade på företagets Triple Action koncept. Oftast spär man ut desinfektionsmedel med vatten.

influensa

Inte våra produkter. Vid desinfektion går en del av biociden förlorad.

Produkterna är smart utformade och kommer med en egenutvecklad Smutsknäckare som dödar avlagringar och spott.
De har även en extra dos av tensid. Smutsen har ingen chans.

Våra biocider angriper bakterierna direkt och ingenting slösas bort.

De är katjoniska, det betyder att de är positivt laddade. positivt laddade. Negativt laddade virus dras till den positiva laddningen.

Medlet är snällt mot huden samtidigt som det dödar bakterier.

Handdesinfektionen måste vara skonsam mot huden. Inte handsprit, som tvättar fettet ut ur hudens porer och inte dödar förkylningsvirus, influensavirus eller vinterkräksjukan. Risken att smittas av dessa kvarstår och då kan man bli ett lättare offer för coronaviruset.

desinfektionsmedelstillverkaren har handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Många väljer att köpa ytdesinfektion i en smidig sprayflaska. Bland Smittstopps sortiment hittar du allt som du kan tänkas behöva i en bakteriekris.

För företag, vården och städbolag finns koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare. En flaska som kostar 100 kr normalt kan med koncentrat blandas för 20 kronor.

En 5-liters koncentrat räcker till 250 liter desinfektionsmedel. Oftast blir det upp till 500 flaskor. Du räddar miljön med en sådan insats. Produktionen av flaskorna framkallar farliga ämnen som du slipper om du inte bunkrar upp med flaskor.

Det gäller att anpassa sig. Man har ställt om produktionen från fat till flaska.

Det gör att desinfektionsfabriken kan leverera.

Vårt triple action desinfektionsmedel är särskilt anpassat för rengöringen av visir. Spraya på, vänta 20 sekunder, torka av. Köp det gärna som 1-liters koncentrat.

Börja med att späda ut koncentrat med en mängd vatten för att få rätt styrka, sedan kan du använda preparatet på flera olika skyddsutrustningar. Men det kan vara så att vårt visirbad på 32 liter är lättare att använda.

Företaget desinfektionsfabriken.com gör det lättare för företag att beställa desinfektionsmedel.
Flaskorna är inte så bra som du tror, det är bättre att köpa koncentrat.

Coronaviruset.info rekommenderar produkterna.info.