Ökad produktion med en modern etikettmaskin

Antal etiketter spelar ingen roll. Ju proffsigare du jobbar ju mer tid kan du spara. Har du fått i uppdrag att göra etiketter? Då behöver du en etikettmaskin för etikettering.

Maskinen måste vara väl anpassad för uppdraget. Det finns manuella etikettmaskinER att köpa. De är snabba att använda.

Viktigt med perfekt placering av etikett

Många glömmer bort att tänka på placeringen av etiketten. Om streckkoden skrynklas så är den obrukbar.

Det är därför du ska ha en etikettmaskin. Etiketten skall sitta rakt och på samma höjd varje gång och får inte skrynklas. Om du vill köpa en etikettmaskin så ska du kika in hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

Placeringen av etiketten ska inte vara svår. En maskin ska ju underlätta arbetet. Vilken märkning det handlar om ska inte spela in. Det ska bara vara att ladda maskinen och köra på.

etiketteringsmaskin

Köp en maskin för etikettering till jobbet

Det finns lite olika typer av etiketteringsmaskiner. Du måste välja rätt. Det är smart att se på vad andra har att säga om samma maskin men inte ett måste. Kanske räcker det med en enkel modell?

Tryck större volymer

Om du ska trycka fler etiketter så kan du köpa en egen maskin. Det behöver inte vara dyrt. Det ser bra ut och resultatet blir bra.

På ett kontor eller verkstad så kan det finnas personal som har tid att sköta etiketteringen. Eller så kan man välja att leja ungdomar som klarar denna bit.

Det blir dyrt att ta in externa aktörer. Du kan göra det hemma.

Den som utför arbetet kan fakturera genom Frilans Finans eller kanske har eget företag.

På företaget kostar en lön 1 krona för 15 sekunder. Att applicera etiketter kan vara ännu dyrare. En hemmafru kan göra det mycket billigare.

Om du använder rätt klistermärken så blir det rätt från början

Det är viktigt att tänka på att man behöver etiketter som håller hög kvalitet. Då slipper man merarbete. Om märkena inte fastnar så spelar det ingen roll vilken etiketteringsmaskin du använder. Då blir det en röra och det kan spilla dyrbar tid.

Det är viktigt att tänka på etiketternas kvalitet när du väljer etikettmaskin. etiketter till flaskor Högblankt snyggt papper kan göra stor skillnad då man ska presentera och sälja produkten som har märkts. Lägg därför den tid som krävs på att hitta rätt form av etiketter för varje projekt.

Om du bara vill skriva i svart text kan du använda Brother P-touch direkttermisk. dustin.se är företaget att vända sig till för billiga etiketter.

Om du vill skriva ut i färg så ska du välja Epson7500G. Produktionskostnaderna blir lägre med den maskinen. Bra priser hittar du online.

Högblanka fotokvalitet etikettpapper på rulle i Sveriges största sortiment finns på allt-fraktfritt.

Fråga om råd eller testa dig fram. Tänk på att pappret ska klara fukt.