Prova Bensalkonklorid mot påväxter!

Mossan ska bort, det är du säker på, men ska du köpa en färdig produkt som Grön fri eller borde du satsa på Bensalkonklorid och själv spä ut för rätt styrka? Nu kan du få bort mossan för egen maskin.

påväxt

Val av underlag styr om du ska välja Bensaltensid eller Bensalkonklorid. Grönfri Proffs är inte dyrt men om du har ett stort tak kanske du ändå vill jobba direkt med ingrediensen som gör jobbet.

Bensalkonklorid och Bensaltensid är verksamma mot mossa

Det är inga stora skillnader på Grönfri och Påväxtstopp. Produkterna innehåller Bensalkonklorid oavsett. Det är denna ingrediens som gör att du med dessa produkter kan ta bort mossa på tak på ett effektivt sätt.

Det är helt enkelt så att Bensaltensid eller Bensalkonklorid får arbetet att flytta lättare.

Tänk på att medlet även fungerar mot exempelvis mögel

Skälen är många till att använda rengöringsprodukter av den här karaktären. Vill du ha algtvätt och komma åt mögel som kan bli skadligt för husets invånare är det här bra produkter. Sporerna försvinner.

Använd produkten ute. Möbler som man har ute kan också drabbas av mögel.

Köp BENSALTENSID och spä ut själv för att spara pengar

Du blandar enkelt Bensalkonklorid själv. ta bort mögel på trä Rekommendationen är att du späder 32 gånger för att det ska bli bra. Möglet har ingen chans. Vädrets makter tar hand om det hela därefter.

Då kommer du att få ett bra resultat. Den kommer att döda all påväxt och se till att du slipper den där fula mossan på taket eller gröna partier på dina trädgårdsplattor.

Läs instruktionerna innan du drar igång. De flesta produkter som du köper i butik späds ut för mycket.

Skydda dig när du jobbar. Med en högtrycksspruta kan du göra rent på taket.