Prova sko lukt spray

Du kanske har fina skor som inte luktar så gott? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Dålig lukt i skor är ett vanligt problem. Alla drabbas någon gång av skosvettlukt.

Få bort lukten utan att tvätta

ta

Skor är inte så enkla att tvätta då kan det vara bra att använda sig av denna metod istället. Fotsvett kan man mildra på olika sätt men det går sällan att helt eliminera den lukt som uppstår av vanlig användning. Med sko lukt spray behövs inte tvättmaskinen.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. Det fixar biffen. Men lukten måste så klart ha med skorna att göra.

Nu kan du köpa sprayer online hos allt-fraktfritt.se. Du även köpa sprayer som är anpassade till golvbrunnar.

Bättre hygien ger bättre lukt

Skor kan lukta av dålig hygien. Du bör byta strumpor varje dag. Du kan använda sko lukt spray men om du har svettiga strumpor så gör det ingen skillnad.

Luktborttagning blir som effektivast då du även sköter din fothygien och använder rena strumpor. Välj rätt strumpor. Bomullsstrumpor är bra att ha. Bomullsstrumpor suger upp svetten och skyddar foten.

Så får du bort fotsvett från tygskor

När det handlar om tygskor så kan du få bort lukt från skor genom att tvätta dem. Det kan fungera om din tvättmaskin är mild och skonsam. Men kom ihåg att färgen kan blekna.

Om du inte vill riskera dina skor så kan du använda sko lukt spray istället. Den typen av luktborttagning fungerar bäst.

Tänk dock på att använda miljövänliga sprayer. Luktstopparen innehåller mineralsalt och vatten. Den fungerar faktiskt som deo också. Då elimineras svettlukt i 10-12 timmar.

Rengör skorna ofta

För att du ska slippa svettlukt i dina skor så ska du behandla med jämna mellanrum. Hur ofta du får spraya beror på hur stark fotsvett du har. Men ta då och då tillfället i akt att kontrollera om det luktar som det borde. Spraya när det luktar.

Det är bättre att börja i tid. äcklig doft i tvättmaskin Du vill inte att lukten ska bli för stark. Det gäller särskilt för sportskor. Du kan ju lukta gott på gymmet också.