Så enkelt är det att ta bort dålig lukt

Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men fotsvett är en del av livet och det är ingenting att skämmas för. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Ingen mer dålig lukt alltså.

luktborttagning

Hos allt-fraktfritt.sesäljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Upp till 12 timmars skydd.

Ju äldre skorna är desto svårare

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men oftast är det nog ingen större ide.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Skor har också en bortre gräns. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns olika sprayer för olika områden. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. När du väljer en sort som Luktstopparen så kan du lita på att det inte kommer att vara farligt. Skorna håller sin goda kvalitet.

Spraya direkt i skon. Lägg på ett tunt lager. Mer behövs inte. Låt stå och verka en liten stund. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Därför stannar lukten kvar

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. ta bort fotsvett från skor Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Men glöm inte bort dina fötter. Att tvätta fötterna i duschen är viktigt. Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Det är ju ingen vits med att bara behandla skorna men inte fötterna.