Så löser du problemet med illaluktande svett

Att kläder som du använder till idrott börjar lukta efter en tid är inte så konstigt. Dels så utsätts den för svett och smuts då du sportar, och dels så kan det vara så att den förvaras på ett sätt som bidrar till lukt. Så blir du av med illaluktande svett

ta

Luktborttagare används ofta därför måste de vara lätta att använda. Du vill ju inte ha sönder den. Att ta bort svettlukt i all ära, men den får ju inte börja fräta på inredningen.

Ta tag i problemet med illaluktande svett

Att ta bort illaluktande svett är enkelt. deo mot kraftiga svettningar
Vissa grejor kan tvätta i maskinen. Kontrollera om du tvättar rätt. Om du behandlar kläderna fel kan de snabbt börja lukta.

Om plagget inte kan tvättas då kan du använda luktborttagare textil. Du har till exempel Luktstopparen (bäst i test), Svettluktsdödaren eller Yocoair som du enkelt kan spraya med.

Om din luktborttagare förstör dina kläder har du ju ingen större nytta av den, välj en av rätt kvalitet. Ett plus är ju om den kan användas till att ta bort röklukt också. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Hur vet jag hur ofta jag ska behandla?

Det beror på. Illaluktande svett som lämnas obehandlad är svårare att få bort. Med luktborttagare textil är det sällan några bekymmer.

Ibland så kan det ju vara så enkelt att du vill få bort röklukt från kvällen innan och då räcker det med en punktbehandling. Men för kläder och utrustning som du svettas i ofta så kan det vara klokt att köra en sprayning per vecka. Ta för vana att behandla utrustningen efter varje användning.

Tänk dig för

Det är viktigt att inte sprida lukter omkring sig. Men på gymmet är det inte lika noga. Det är inte trevligt för någon.

Även om det är normalt att det luktar lite svett från folk på gymmet så behöver det inte bli så skarpt att det blir pinsamt. Illaluktande svett kan upplevas som oattraktivt. Oberoende av källa.

Ta för vana att ta bort dålig lukt i kläder med jämna mellanrum. Det kommer du tjäna på. Kläder som inte luktar är bättre.

Var kan jag köpa produkten?

Du kan köpa den på allt-fraktfritt.se. Produkten finns även för avloppsbrunnar.