Så vet du att du har smittats av coronavirus

Man har kunnat visa att en del smittade kan ha coronavirus utan att de vet om det. De flesta vet vad coronavirus är idag. Vi kunde till exempel se att barn kunde smittas av coronavirus utan att ens bli sjuka och ändå föra smittan vidare till vuxna.

Vi kan även få smittan från djur. Det är inte så svårt som man kan tro. Djur kan få mängder av virus som sedan kan överföras via pussar.

handdesinfektionsmedel

Så kan smittan föras vidare. Du har förvandlats till en smittbärare. Corona skiljer sig en hel del från influensa.

De flesta känner till en vanlig influensa. coronavirus kan överleva i flera dagar. Man kan smitta även fast man vidtar alla skyddsåtgärder som finns.

Du vet du att du har smittats av coronavirus

Fler symtom blir kända varje dag. Man brukar säga att feber och hosta är vanliga symtom. Uppvisar du några av dessa symtom så kan du mycket väl vara smittad. Rekommendationen är då att man stannar hemma.

Ibland kan man tro att man har influensa istället. Antingen har man ont i lederna eller i huvudet. Andra symtom kan vara andnöd. Kan du inte andas så måste du söka hjälp. Rätt diagnos i rätt tid kan rädda liv.

Vi tycks reagera olika på cononavirus

Ingen coronavirus reaktion är den andra lik. Många i USA har tappat luktsinnet till följd av viruset. Vi verkar inte ha samma symtom i Sverige.

Man vet inte hur man kommer att reagera när man smittas av det nya viruset. Vissa blir svårt sjuka medan andra bara får lättare symtom.

Behöver du testa dig?

Har du flera symtom så kanske du måste testa dig. Vet du att du har cononavirus så kan det vara bra att testa sig ändå. Rätt tips och råd är viktiga.

Men om du ändå är hemma och inte behöver gå ut kanske du inte behöver testa. Då kan du helt enkelt hålla dig hemma och hålla avstånd till andra. Efter ett tag är du frisk igen och då kan du leva som vanligt.

Glöm inte bort att dricka mycket vatten. Ditt immunförsvar jobbar mot viruset, men du kan skynda på processen genom att äta C-vitamin. Några doser C-vitamin om dagen räcker bra.

Många i USA har börjat att konsumera kolloidalt silver flera gånger om dagen för att försöka att bekämpa corona. ytdesinfektion Medlet säljs fortfarande i Sverige även om det inte lägre är ett kosttillskott.

När kolloidalt silver har torkat så kan man äta det. Viruset dör då. Många uppskattar fabrikaten IONplus och Holistic.