Ska man försöka få bort dålig lukt eller slänga skorna?

Fotsvett kan kännas rejält. Du känner av det varje gång du tar av dig skorna. Det kan faktiskt vara så att det märks av andra också.

Nu kan man undra hur du ska göra för att få bort dålig lukt. Det kan man inte veta på förhand. Du måste fundera över hur gamla skorna du vill ha kvar är.

yocoair

Få bort dålig lukt eller köpa nya skor

Nya skor kan vara rätt val om det är så att dina illaluktande skor är riktigt slitna. Kanske har du slutat att använda dem ändå. Men om de fortfarande är fina och bekväma så är det bättre att använda någon form av luktborttagare för att få bort dålig lukt.

Du kan till exempel använda Luktstopparen spray som är helt naturlig och som med en lösning som består av mineralsalt och vatten som kan få dina skor att lukta helt neutralt igen. Finns på allt-fraktfritt.

Du sprutar bara in sprayen i skon sedan är du klar. När du sedan använder skorna så slipper du svettlukt.

få bort svettlukt på ditt sätt

Metoderna för luktborttagning är många. Det som är bra med sprayer är att man kan ta bort röklukt, svettlukt, unken lukt och mer med samma produkt. Du kan använda den överallt.

Alla sätt är bra utom de dåliga. få bort dålig lukt i skor
Nätet svämmar över av mer eller mindre effektiva husmorstips. Vissa metoder kan faktiskt ge dig huvudverk, bokstavligen.

Välj en metod som passar dig. Om du använder sprayen FÅR du BORT SVETTLUKT. Det blir enklast så.

Kläder för träning

De är särskilt utsatta för fotsvett. Det är helt normalt och man kan ha mer tolerans för lukten då det gäller träningskläder. Du behöver inte acceptera det. Även då du är på gymmet så vill du ha en normal lukt på skor och kläder.

Du kommer att märka att kläderna luktar mycket roligare. Svettlukt är naturligt men inget som du måste leva med. Om du har Svettluktsdödaren spray så behöver du inte stå ut med lukten längre. Upplev skillnaden.