Vilka produkter fungerar mot coronavirus?

Än finns inget vaccin mot corona men det kan finnas andra produkter mot coronavirus. Det finns enkla medel att ta till. Det hela börjar med smart handtvätt.

Så enkelt är det!

Om vi ska lösa problemet med coronavirus så måste alla tvätta händerna. Använd gärna en antibakteriell tvål. Den typen av tvål måste verka ett tag.

Många väljer att kombinera antibakteriell tvål med en spray. Var noga när du tvättar händerna, låt minst 20 sekunder passera. Sedan sköljer du av händerna. Spara dina pengar och köp inte hem flera flaskor handsprit.

Torka händerna på en ren handduk. Om du köper engångsservetter så håller du enkelt koll på vad som är rent och inte. Du bestämmer själv vad du ska använda.

Det nya coronavirus finns överallt

Allt måste desinficeras. Ibland kan du ju ta i skitiga handtag, då måste du tvätta dig igen. De som bor i flerfamiljshushåll ser det som extra viktigt.

Coronavirus kan överleva på ytor i flera dagars tid. Oftast rör dig om flera dagar. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Inte svårt alls.

bakterier

Glöm inte bort att spraya på sådant som kommer från butiken. Visste du att sprayen kan ätas när den har torkat? Produkter mot coronavirus är så enkel att använda.

Tänk på immunförsvaret

C-vitamin stärker immunförsvaret, att börja ta C-vitamin i förebyggande syfte är det bästa. C-vitamin finns även i pulverform, då heter det askorbinsyra.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Oftast gör det nytta långt tidigare. Rekommendationerna skiljer sig åt beroende på vem man frågar.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. desinfektionsfabriken sortiment Vissa får effekt av det andra inte. Om man vill veta mer kan man besöka Annika Dahlkvists blogg.
När spraya kolloidalt silver har självtorkat är det säkert att äta. Viruset dör. Kunderna köper hem IONplus.

Anders Tegnell uppträder i TV och berättar ständigt hur bra allting är och ger goda råd och framstår som en superexpert. Landets skolor får allt svårare att följa de utfärdade rekommendationerna. Prova att hosta i armhålan.
Nu vet man att coronaviruset kan leva mycket länge. Anders Tegnell har känt till det under flera år. Använd sunt förnuft och ta med lite näsdukar eller servetter. Gör det som fungerar för dig. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Du kan läsa mer på https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/.

Ansiktsmasker är ett populärt val gällande produkter mot coronavirus. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Se till att handskarna som du köper är virustäta. Rör inte vid ansiktet. Så kan coronavirus komma in i kroppen.

Maskerna måste vara av rätt kvalitet. Det skydd som man kan köpa i handeln skyddar inte mot coronavirus. Köp inte de undermåliga produkterna.

Ett tips är att tänka mer på vad du gör med dina händer. Om du använder en bra handdesinfektion så har du vunnit mycket. Komplettera bara med att tvätta händerna.