Vill du ha dansk citronvand utan att åka till Danmark?

Nu kanske du blir förvånad, men det finns faktiskt folk som tycker att dansk citronvand är det bästa som finns. De dricker det jämt, varje dag. Men ofta finns den inte som läskedryck i din affär på hörnet.

Men du behöver inte känna någon sorg över dansk citronvand. Åk inte till Danmark än. Du behöver inte ens gå ut. Du kan beställa allt du behöver online.

sockerdricka

Smakessenser som ger dig dansk citronvand med din läskmaskin

Med en läskmaskin är läsken snabbt fixad. Då bestämmer du själv när du vill ha en läsk. Det enda du behöver göra är att köpa läskkoncentrat. Det finns till och med Pommac-smak att beställa hem. När det handlar om koncentrat så byter Champis namn från just Champis till Fruktis.

Du kan njuta av dansk citronvand på nolltid. Läsken är alltid färsk. Läsken görs ju direkt. Sedan kan du bjuda alla som är intresserade.

Gör egen läskedryck

Du kanske funderar på att sluta äta vitt socker helt? Det är inte så. Om du vill skära ned på sockret kan du gör egen läskedryck.

Då styr du själv över det du stoppar i. Många tycker att det smakar bättre än butiksläsk. Läskedryck Detta trots att du på detta vis får billig läsk. Du kan jämföra och se själv.

Billig läsk i butiken innebär för det mesta märkliga märken där man har laddat en burk med socker och färgämnen. Då är din läsk mycket bättre. Ska det vara dansk citronvand så blir det så och inget annat!

Köp hem ett gäng smaker

Du vill ju inte vara utan dina favoritsmaker som dansk citronvand. Gör ingen besviken utan beställ allas favoritsmaker. De har lång hållbarhet.

Våga vara kreativ och skapa nya smaker. Det finns inget som säger att du inte kan blanda smaker i din läskmaskin. Alla smaker kanske inte blir lika goda. Om du är duktig så kanske du tar fram en helt egen variant med hjälp av essenserna. Smaken kan påverkas av mängden kolsyra.

När det finns smaker till läskmaskinen så kan du alltid dricka smaksatt bubbelvatten. Det behöver inte bli särskilt sött alls, du bestämmer mängden koncentrat. Öka eller minska beroende på hur söt du vill ha din dryck.